Paradicsomfőzelék
Hozzávalók:
- 2 hámozott paradicsom paradicsomlében konzerv
- 2 kis ,vagy 1 nagy sűrített paradicsom konzerv
- fél vöröshagyma
- zeller szár
- bazsalikom,só,bors,cukor ízlés szerint
- olaj
- 5 ek. liszt
Burgonyagombóc
Hozzávalók:
- kb. 1 kg. burgonya
- 2 tojás
- liszt
- só
Köles fasírt
Hozzávalók:
Hozzávalók:
- 1 pohár köles
- 1 marék szezámmag
- fasírt fűszer
- 3-4 fokhagyma
- fél vöröshagyma
- olaj
This entry was posted
on vasárnap, szeptember 06, 2009
and is filed under
fasírt,
főzelék,
gombóc,
hús helyett,
köles,
krumpli,
ovo,
paradicsom,
vegán,
zeller
.
You can leave a response
and follow any responses to this entry through the
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
.
Megjegyzés küldése