Hozzávalók:
-30 dkg vegyes zöldség (pl. borsó,répa,kukorica)
-3 zsemle
-tej
-10 dkg sajt
-tojás
-zsemlemorzsa
-olaj
-só
Megpárolom a zöldségeket,közben tejbe áztatom a felszeletelt zsemléket.Ha langyos a zöldség,összekeverem a kinyomkodott zsemlével,a nagy lyukú reszelőn reszelt sajttal,a sóval és ha nem elég stabil,morzsával.Jól összegyúrom és vizes kézzel pogácsákat formázok.Tojásba,majd zsemlemorzsába hentergetem és forró olajban kisütöm.Én a morzsába szoktam tenni szezámmagot is.Krumplipürével,mártogatóssal kínálom.
A nagyomnak ízlett a legjobban,pedig Ő nem valami zöldségbarát.
This entry was posted
on szerda, szeptember 30, 2009
and is filed under
borsó,
fasírt,
hús helyett,
kukorica,
ovo,
répa,
sajt
.
You can leave a response
and follow any responses to this entry through the
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
.
Megjegyzés küldése