Ez az étel frissen szaftos,de előző este is érdemes elkészíteni,mert másnap ebédre beissza a tarhonya a levet és jól összeérnek az ízek.Persze nagyon finom frissen is,tegnap este főztem és be is vágtam 2 tányérral.A kisfiamnak is nagyon ízlett másnap,Ő először evett tarhonyát,de szerintem nagy kedvenc lesz.Neki gomba nélkül adtam,mivel még csak egy éves.Ez is azon ritka alkalmak egyike,amikor tojásos tésztát használok.Szívesen készítek tönköly tarhonyát,de azt inkább levesbetétnek alkalmazom.Csiperke helyett lehet mást rakni bele,Én azért szeretem,mert hamar kész és nem lehet elrontani,meg persze az íze is nagyon jó.
Hozzávalók:
- 1 tasak tarhonya
- 400 g barna csiperke
- 3 lecsópaprika
- 3 kisebb paradicsom
- 1 fej vöröshagyma
- olaj
- pirospaprika,tengeri só,majoranna,fehérbors
This entry was posted
on szerda, szeptember 02, 2009
and is filed under
gomba,
paprika,
paradicsom,
tarhonya,
vegán
.
You can leave a response
and follow any responses to this entry through the
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
.
Megjegyzés küldése