Szamócánál láttam nemrég karfiol leves receptet és rádöbbentem,hogy milyen rég nem készítettem már,pedig nagyon szeretem.A másfél éves fiam például most evett először ilyent.Neki leginkább a szója virsli és répa karikák jöttek be,amiket pici ujjacskáival halászott ki a levesből.Az enyémből is:) Apa pedig először evett szója virslit,eddig nem akarta megkóstolni,most meg simán elhitte volna,hogy húsból van.
Hozzávalók:
- fél karfiol kis rózsákra szedve
- 2 sárgarépa
- 1 vöröshagyma
- fél zacskó tönköly tarhonya
- petrezselyemzöld
- só,babérlevél,pirospaprika,tárkony
- fél doboz szója tejföl
- szója virsli
- pici liszt
- olaj
- ecet
This entry was posted
on csütörtök, október 29, 2009
and is filed under
karfiol,
leves,
répa,
vegán,
vegéthó,
virsli
.
You can leave a response
and follow any responses to this entry through the
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
.
A te karfiollevesed is nagyon guszti lett! :-)
Köszi!