- fél kg vajbab
- fél kg rizs
- 3 dl tejföl vagy tejszín
- 1 kis fej vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- tengeri só
- kapor
- majoranna
- fehér bors
- piros paprika
- olaj
- marék liszt
- 30 dkg sajt
This entry was posted
on péntek, július 10, 2009
and is filed under
lakto,
rakottas,
rizs,
sajt,
vajbab
.
You can leave a response
and follow any responses to this entry through the
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
.
Mi is szeretjük a zöldbabot!
Egy nagy ágyás mindig tele van ültetve különböző fajtájúakkal.
Rakottan ritkán készítem, inkább leves, főzelék, indiai főétel, de jó ötletet adtál most!
A kisfiammal rizzsel szeretjük a legjobban a zöldségeket,ezért gyakran készítek hasonló ételeket.