Pizza variációk
Posted in gomba, kelt tészta, lakto, paradicsom, pizza, sajt, spenót, tipp, vegán
27
júl
- 80dkg liszt
- 4,5 dl víz
- 1 tasak élesztő
- 1 kk cukor
- 2-3 kk só
- 2-3 kk oregánó
- olaj a kenéshez
A pizzaszósz:
- 400 g dobozos hámozott paradicsom paradicsompürében,de ha valakinek van ideje akkor lehet rendes paradicsomból is
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 2 kk cukor
- 2 kk só
- 2 kk oregánó
- 2 kk bazsalikom
Parajos feltét:
- pizzaszósz
- parajlevél megpárolva kis sóval
- kaliforniai paprika
- hagyma karikák
- kukorica
- zöldfűszeres sajt
- mozzarella
- szezámmag
- pizzaszósz
- hagyma karikák
- gombaszeletek
- kukorica
- sajt
Tipp:A pizza tészta hamarabb megkel,ha 10-15 percenként mikróba rakjuk 30 mp-re.
This entry was posted
on hétfő, július 27, 2009
and is filed under
gomba,
kelt tészta,
lakto,
paradicsom,
pizza,
sajt,
spenót,
tipp,
vegán
.
You can leave a response
and follow any responses to this entry through the
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
.
Megjegyzés küldése