[Caption.iT - Face in Hole]
A "hús" hozzávalói:
- 1 dl köles
- 1 csomag szójás fasírtpor 170 g vagy szójagranulátum befűszerezve
- 5 dl víz
- pici só a kölesbe
- olaj
Főzelékkel vagy krumplipürével is nagyon finom.A Lili szerint sokkal finomabb,mint az igazi húsból készült változat.
This entry was posted
on péntek, június 26, 2009
and is filed under
hús helyett,
köles,
lakto,
szója,
vegán
.
You can leave a response
and follow any responses to this entry through the
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
.
Szia!
Most találtam Rád, klassz a blog! További jó blogolást kívánok! :o)
Köszi!Remélem találsz kedvedre való recepteket!
a köles. hát igen, anyukám azt mondja háromszoros vízben főzzem, de nekem a négyszeresben fő meg jól, nem tudom miért, biztos edényfüggő:)
nagyon szép lett a blog, kedvemre való. esetleg írhatnál az új blogomba néha társszerzőként, amik a családod kedvencei lettek, főként a gyerekeké:)
Hugomum-próbáld úgy,hogy csak kicsit főzöd,azután elzárod a gázt és hagyod fedő alatt megpuhulni.De kölestől is függhet a puhaság,Én is vettem már olyant,hogy akkor sem lett elég puha,ha előző este beáztattam.A társszerzés megtisztelő,szívesen élnék a lehetőséggel.
de jó,akkor küldöm a meghívót. köszi a tippet kipróbálom. mondjuk tény, hogy a lengyel köles nem olyan, mint a hazai:)