Kreatív-blogger  

Posted by: LiliNortianyu in ,

Szamócától kaptam ezt a díjat.Köszönöm szépen,hogy rám gondolt.Általában a másik blogomban szoktam eleget tenni az ilyen felkéréseknek,de mivel ott már nemrégiben volt egy nagyon hasonló bejegyzésem,ezért most itt is elmondok magamról 7 dolgot.

A díjjal járó kötelezettségek:
1. Meg kell köszönnöm a díjat annak, aki gondolt rám és küldte.
2. A logót ki kell tennem a blogomba.
3. Be kell linkelnem azt, akitől kaptam.
4. Írni kell magamról 7 dolgot.
5. Tovább kell adnom a kitüntetést másik 7 blog társamnak.
6. Be kell linkelnem őket.
7. Megjegyzést kell hagynom náluk, hogy tudjanak a díjazásról

Akkor jöjjön a 7 dolog rólam:

  1. Kétgyermekes családanya vagyok.A lányom 8.5 éves,zsenge kora ellenére igazi kis kamaszlány.A fiam 21 hónapos ördögien tündéri mindenlébenkanál kiskölyök.Ők életem értelmei.
  2. A párommal nem vagyunk házasok,így is teljes a kapcsolatunk.A kapcsolatunk első évfordulóján már család voltunk,de nem a hirtelen jött gyermekáldás miatt maradtunk együtt,hanem,mert kölcsönösen szeretjük és tiszteljük egymást,elfogadjuk a másikat.Még soha nem veszekedtünk,a problémákat úgy oldjuk meg,hogy amikor lehiggadunk,megbeszéljük.Nem tudnék együtt élni olyan emberrel,aki veszekszik velem,mert a szüleim minden nap veszekedtek,még karácsonykor is.
  3. Amióta az eszemet tudom,imádom az állatokat,ez a fő motivációja annak,hogy nem eszem húst.Van két macskánk,Tupu és Cicus.Két degunk,Bundás és Dugó.Az egész család állatbarát,álmunk,hogy kertes házban éljünk mindenféle állattal.Addig is maradaz állatos ismerősök és az állatkertek látogatása.
  4. Hozzám van nőve a fényképezőgép,bárhová megyek,viszem magammal és lelkesen kattogtatok,főleg a gyerekeket.
  5. Szeretem a könyveket.Ugyan már évek óta nem olvastam végig egyet sem,és valószínűleg amíg kisgyerek van a családban nem is fogok.Na de majd,ha már mind nagy lesz,akkor újra belevetem magam az olvasásba.Gyerekkoromban olyan sokat olvastam,hogy azzal szekált a bátyám,hogyha tűz ütne ki a lakásban,akkor is azt mondanám,hogy :még ezt a fejezetet befejezem!.
  6. Nagyon fel tudom húzni magam az emberi ostobaságon,illetve,ha egy anya (vagy akárki),veszélyezteti a gyermekét.Nem feltétlenül gondolok itt durva dolgokra,hanem sokan nem gondolják ártalmasnak,ha:az úttesten tolják a babakocsit,ha a gyermek közelében dohányoznak,ha nem figyelnek rá mivel etetik őt,ha rossz példát mutatnak és a gyerek eltanulja,akkor a gyereket büntetik satöbbi.Az állatokat bántalmazókat szintén nagyon elítélem.
  7. És a végére egy kicsit a külsőmről:Százhatvanegynéhány cm a magasságom.Nyáron 48-50,télen50-52 kg,szüléskor 68 kg a súlyom.Kis koromban szőke voltam,aztán bebarnultam,tiniként mindenféle színű és hosszúságú hajam volt,most már évek óta szőkítem és általában vállig érő a hajam.A kényelmes ruhákat kedvelem:tornacipő,papucs,nadrág stb.A nőiesség a ruházatomban talán csak abban mutatkozik meg,hogy szeretem a szűk felsőket.Sminkelni nem szoktam.Az utcán általában szemüveget viselek,mert rosszul látok távolra.
Tovább adom:
Bettyónak,Renátának,Dulminának,Fruttinak,Siccikének,Katanyakának,és végül Góbénak, aki ugyan nem vega,nagyon guszta ételeket készít,és néha nálunk is készül húsos kaja a páromnak.

This entry was posted on vasárnap, március 07, 2010 and is filed under , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Feliratkozás: Megjegyzések küldése (Atom) .

6 megjegyzés

Köszönöm szépen ezt a kedves meglepetést így hétfő reggel :)

Köszönöm!Nagyon aranyos vagy.Te is kukkolj nálam:)

Köszönöm szépen!
Kicsit korábban már megkaptam, meg is írtam és oda teszlek be Téged is, jó?
http://lettudatoskonyha.blogspot.com/2010/01/kreativ-dij-titkokkal.html

Nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám és hogy a rendszeres olvasóim között tudhatlak. Kellemes pillanatokat szereztél vele...

Megjegyzés küldése