Kelkáposzta főzelék:
Hozzávalók:
- 1 fej kelkáposzta
- 50 dkg burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- köménymag,babérlevél,majoranna,tengeri só,pirospaprika,bors
- 2 dl tejföl és liszt a habaráshoz
- ecet
Köleses szójafasírt:
Hozzávalók:
- 1 csomag Natura magyaros szójafasírt por
- fél pohár köles
- másfél pohár +3 dl víz
- 1-2 gerezd fokhagyma
This entry was posted
on péntek, március 12, 2010
and is filed under
fasírt,
főzelék,
hús helyett,
kelkáposzta,
köles,
krumpli,
lakto,
szója,
vegán
.
You can leave a response
and follow any responses to this entry through the
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
.
Megjegyzés küldése