Imádjuk a gombás melegszendvicset,ennek ellenére most készítettem először házilag.Eddig boltban vettük a krémet (fagyasztott adalékmenteset).De az nem mindig volt kapható és drága is.Nem szeretem az apróra vagdalást,és nem is nagyon van időm rá,de nem is volt vészes.Amíg aludt délben a kicsi,el is készült.Simán jól laktunk vele ebédkor és még maradt is egy csomó,amit le lehet fagyasztani.Kicsi fiam ugyan még nincs 2 éves ezért nem igazán ajánlatos fogyasztania,de annyira ízlett neki,főleg mert ketchup is járt a tetejére.
Hozzávalók:
- 1 kg csiperke gomba
- 2 nagy fej vöröshagyma
- 4 dl tej
- 2 marék liszt
- olaj
- só,őrölt fehérbors,majoranna,pirospaprika,petrezselyemzöld
This entry was posted
on csütörtök, február 11, 2010
and is filed under
gomba,
kenhető,
lakto
.
You can leave a response
and follow any responses to this entry through the
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
.
Megjegyzés küldése